Kuvamanipulaatio


Opettelimme parina tuntina kuvamanipulaation tekemistä Photoshopilla. Käytimme kuvien työstämiseen tasojen (layerit) maskeja, maskien avulla on helppo yhdistää esimerkiksi valokuvia samaan kuvaan.

Tehtävänä oli yhdistää eläin joka omasta mielestään kuvastaa itseään, ja yhdistää se omaan henkilökuvaan kuvaan.

Käyttämäni eläinkuva


Omakuva



Olen käyttänyt vapaa-ajallani Photoshoppia joten otin vähän vapauksia tehtävänannosta, yritin kuitenkin saada kuvat tehtyä maskeja käyttäen. Asetin kuvat eri tasoille (muistaakseni omakuva oli eläinkuvan päällä) mutta en oikein saanut niitä oikein asettumaan toisiinsa nähden kunnolla, joten päätin leikata eläinkuvasta pupun korvat sekä kuonon erikseen ja heittää ne omakuvan päälle erilliselle tasolle. Maalasin vielä päälle tavallisella brushilla "turkkia" ja lopuksi säädin värit.



En ollut kovin tyytyväinen kuvaan koska siitä tuli jotenkin omasta mielestäni luonnottoman näköinen, joten päätin tehdä vielä muutaman lisää kotona. Seuraavasta tuli mielestäni ihan kiva, tein sen vähän hätiköiden ja nyt jälkeenpäin katsoen olisin voinut tehdä vähän hienosäätöä vielä. Tässä kuvassa leikkasin vain alkuperäisestä pupu kuvasta naaman ja korvat erikseen ja liitin ne omakuvaa. Tein vähän varjoja ja säädin värit.





Tein vielä yhden näiden jälkeen josta omasta mielestäni tuli ehkä parhain. Leikkasin vain omakuvasta hiukset ja laitoin ne alkuperäiseen eläinkuvaan, pyyhin vähän ylimääräistä pois ja säädin värit.



Eläinkuva on freeimages.com sivulta ja kuvan on ottanut Marina Avila.

You Might Also Like

0 kommenttia

Blog Archive