Yritysgrafiikka ja mainospainotuotteet

Typografia

Monogrammi

Monogrammi oli meidän ensimmäinen työmme näillä tunneilla. Tarkoitus oli siis kehitellä monogrammi oman nimen alkukirjaimille. Sain hyvin monta erilaista monogrammia kehiteltyä piirrustusvihkooni mutta lopulta tein Illustratorilla kaksi, päädyin kumminkin alla olevaan koska ajattelin sen olevan hyvin leikkisä ja satumainen.



Käyntikortti

Seuraava tehtävämme oli tehdä käyntikortti itsellemme käyttäen monogrammiamme siinä. Teimme kaiken tämän ensin mustavalkoiseksi jotta näkisimme miten värit vaikuttavat ulkonäköön.





Logon suunnittelu

Vimma

Osallistuimme kilpailuun myös hyvin alkuvaiheessa, tehtävä oli suunnitella etsivä nuorisotyö Vimmalle logo. Logon tuli kuvastaa heidän työtään ja sopia 15-29-vuotiaille ihmisille. Pääsin kyseinen logon kanssa finaaliin mutta en tiedä vielä kuka mahtoi voittaa.
PriVIS

PriVIS on Luksian työssäoppimista ulkomailla tukeva hanke. Tarkoitus oli siis tehdä siihen kuvaava logo. En ollut oikein tyytyväinen mihinkään suunnitelmaani, en tiedä olinko niinkään iloinen siitä että meille annettiin hyvin vapaat kädet tähän tehtävään. 

Osallisena Verkossa

Uusin tehtävämme oli asiakastyö, suunnittelimme logon (myös luulisin luksian) yhteen hankkeeseen jossa maahanmuuttajille opetetaan digitaalisia taitoja. Heillä oli tietyt määrätyt värit mitä piti käyttää mutta muuten aika vapaata suunnittelua. 


Lehtijuttu luokkatoverista

Tämän työn teimme muitten töitten keskellä kun olimme tehneet vain asiakastöitä kokoajan. Luokka jaettiin pareihin ja parien piti tehdä toisistaan lehtijuttu käyttäen InDesign ohjelmaa. Indesignilla tehdään taittoja lehtiin tai vaikka julisteita.

Pidin työtä tosi kivana vaihteluna logojen tekemiseen, vaikka tässäkin työssä tietenkin tarvitsee jonkinlaista silmää että saa kaiken sommiteltua mukavasti. Haastavimmaksi ehkä koin itse jutun kirjoittamisen.



Juliste

Naistenmessut

En muista oliko tämä kilpailu, asiakastyö vai ihan muutenvain suunnittelimme, mutta teimme Vihdin Naistenmessuille uuden julisteen joiden 30v. messut ovat tänävuonna.
Meidän olisi pitänyt käyttää indesignia tai illustratoria, aloin kuitenkin tekemään luonnosta photoshopilla ja lopulta sain siitä kumminkin tämännäköisen. (Saatan ehkä joutua vielä tekemään sen muulla ohjelmalla jos sitä käytetäänkin johonkin hehe).




You Might Also Like

0 kommenttia

Blog Archive