Tuotekuvaus

Tuotekuvauksella meinataan tietenkin tuotteen kuvaamista, mainokset saavat näyttämään kaiken niin helpolta ja hienolta mutta kulissien takana onkin toinen tarina. 


Harjoittelimme koulussa siis tuotekuvausta, meillä oli käytösämme kolme eri tapaa kuvata tuotteita. Saimme koottavan kuvauspöydän (kuva alla) jonka kanssa käytimme salamavaloja (valo välähtää vasta kun kuvan ottaa joten niiden kanssa täytyy säädellä vähän). Seuraava oli musta taustalevy jonka laitoimme seinää vasten ja käytimme valaistukseen säädettäviä LED-valoja. Kolmas keinomme oli käyttää Lightboxia jonka kanssa myös käytimme ledejä.
Kuvauspöytä
Musta taustalevy
Lightbox

Lightbox ja LED-valot

Lightbox oli pieni valoa heijastavaa materiaalista tehty laatikko. Lightboxeja saa ostettua monea eri kokoa, meidän oli vähän pienempää kokoa mutta oikean sopiva tuotekuvaukseen. Laitoimme lightboxin ympärille LED-lamppuja jotka lightboxi pehmensi sen seinillään. Lightboxin sisään sai kiinnittää kankaan jossa toinen puoli oli samettia ja toinen jotain kiiltävää kangasta, eron huomaa alapuolella.

Lightbox kiiltävällä kankaalla
Lightbox samettikankaalla
Lightbox samettikankaalla, valoa blokkaamalla



Musta taustalevy ja LED-valot

Meidän setup vaikutti vähän köyhältä muihin verrattuna mutta saimme kuitenkin ihan kivoja kuvia aikaan. Meillä oli kolme lamppua joita säädimme vähän sen mukaan mikä näytti hyvältä. LED-lamppuihin oli myös omia värifilttereitä, hentoja värejä. 


Kuvauspöytä ja Salamavalot

Käytimme muistaakseni kolmea eri salamaa ympäri kohdetta. Salamoihin sai laittaa eri varusteita jotka joka pehmensivät valoa, ohjasivat sitä tiettyyn kohtaan, tekivät niistä valoisempia tai toisinpäin. 

Alla olevista kuvista ei mielestäni tullut kovin kummoisia, luulen että teimme jotain väärin.




You Might Also Like

0 kommenttia

Blog Archive